H.M. Corwinstraat 28, 7576 ZD Oldenzaal
06 53 51 35 50
peter@jouw-fotogevoelswandeling.nl

Aan de zijlijn…

Aan de zijlijn…

Na jaren op de achtergrond te hebben gestaan, ben ik iets naar voren geschoven. En ik ben aan de zijlijn terecht gekomen, letterlijk en figuurlijk.

Peter aan de zijlijn...Door mijn werk moest meer met mensen praten, overleggen en mijn werk “presenteren”. Het praten ging en gaat me wel goed af, als ik maar niet op een podium hoef te staan gaat het praten mij wel goed af. Ook ben ik letterlijk aan de zijlijn gaan staan en wel bij het mountainbiken bij Het Twentse Ros. Hier ben ik nu al zo’n 5 jaar bezig om de jeugdtrainingen te ondersteunen. Vanaf het begin van de club samen met Roy en Richard een mooie groep neergezet. Nu ben ik bij het mountainbiken weer wat naar de achtergrond gegaan om dit jaar weer zelf te gaan fietsen.

Door verdere ontwikkelingen sta ik minder op de achtergrond en aan de zijlijn. Op het moment sta ik midden in het leven.