H.M. Corwinstraat 28, 7576 ZD Oldenzaal
06 53 51 35 50
peter@jouw-fotogevoelswandeling.nl

Er midden in…

Er midden in…

Na op de achtergrond en aan de zijlijn te hebben gestaan is het nu tijd om nu midden in het leven te staan. Met mijn website en fotowerk van Beeldnieuws sta ik al een tijdje in het midden van de evenementen fotografie. Bij de verschillende toertochten ben ik, Beeldnieuws, niet meer weg te denken. Twee jaar geleden ben ik met Build to Link begonnen. Binnen Build to Link bouw ik websites, eerst was dat voor wie er maar kwam, maar door de mensen die ik tegenkwam is dat veranderd. Ik maak nu in hoofdzaak websites voor de paramedische, natuurgeneeskundige en spirtuele ondernemers. Met deze website “de dwalende vijftiger” wil ik de vijftiger helpen die even zoekende is. Noem het midlifecrisis helemaal goed.

Jij bent op zoek…maar naar wat?