H.M. Corwinstraat 28, 7576 ZD Oldenzaal
06 53 51 35 50
peter@jouw-fotogevoelswandeling.nl

peter

Wie ben ik?

Peter Willemsen | jouw-fotogevoelswandeling | Oldenzaal | Twente | fotografie | coaching | adviseur | begeleiderMijn naam is Peter, in 1963 ben ik in Oldenzaal geboren.  Samen met twee zusjes en een broertje ben ik in Oldenzaal opgegroeid. Vader en moeder, mijn hard werkende ouders, woonden vanaf hun huwelijk in 1962 bij mijn opa en oma in huis. Wij woonden dus met zijn achten in één huis. Nee, niet opa en oma een gedeelte en ons gezin een gedeelte, maar allemaal onder één dak. Wij waren veel buiten, geweldig kuilen graven in de tuin, boompje klimmen, kortom altijd buiten spelen. In 1972 moesten we helaas verhuizen omdat aan de Kleibultweg een industriegebied kwam. Wij gingen naar de andere kant van Oldenzaal, tegen het Hulsbeek en de in aanbouw zijnde wijk de Thij.

Lees verder…

Met Gonnie, Jessie, Stijn en Femke woon ik in Oldenzaal.
Gonnie is leerkracht Frans en staat in Enschede voor de klas. Jessie studeerde Pedagogiek aan het Windesheim in Zwolle, Stijn woont en studeert nu in Groningen, hij heeft na een tussenjaar de studie ICT in Groningen opgepakt. Femke heeft Zorg en Welzijn op de Potskamstraat afgerond en zit nu op het ROC om daar de studie pedagochisch medewerker te volgen. In mijn eigen bedrijf, Build to link, bouw ik websites, ook de fotografie doe ik in mijn eigen bedrijf. 

Nu ben ik door de geweldige mensen die ik ben tegen gekomen op het pad van begeleiding / coaching gekomen. Daar heb ik zoals met alles mijn eigen draai aan gegeven. Kijk maar eens rustig op de website van  jouw fotogevoelswandeling rond en laat je verrassen door de eenvoud van het idee.

 
Wil je meer over mijn leven weten  lees dan hier verder…
 

 

Waar sta ik nu in het leven?

 

Op de achtergrond… (1963-2000)

 

Aan de zijlijn… (2000-2016)

of

er midden in… (2016-…)