H.M. Corwinstraat 28, 7576 ZD Oldenzaal
06 53 51 35 50
peter@jouw-fotogevoelswandeling.nl

jouw fotogevoelswandeling

Wat is een fotogevoelswandeling?

Een fotogevoelswandeling is een wandeling waarin jij jezelf een gevoel, emotie of thema voorlegt en dat thema in foto’s probeert te vangen. Samen gaan we de wandeling maken. We kunnen, als jij dat wilt, het thema bespreken aan de hand van de foto’s die je maakt. Ik ben geen wandelcoach dus je zult het echt zelf moeten doen. Erg simpel dus…of is het niet zo simpel.

Fotogevoelswandeling met wandelcoach of wandelgenoot?

Zie mij niet als een wandelcoach, want dat ben ik niet ik ben jouw wandelgenoot. Een wandelcoach kan jou wat meer richting geven en mijn bedoeling is tijdens de wandeling jou te laten nadenken over jouw gevoel, emotie of thema dat jij voor deze wandeling gekozen hebt.

Bij de fotogevoelswandeling gaat het niet om het maken van een prachtige foto, het mag natuurlijk wel. Het gaat om het in beeld brengen van en het nadenken over jouw gevoel, emotie thema of vraag. Het thema dat we van te voren gekozen hebben krijgt zo meer aandacht, niet door mij als wandelcoach maar door ons als wandelgenoten.

Om jouw gevoel of vraag in beeld te brengen heb ik een Fuji Instax Mini 8 Polaroid zodat je direct een resultaat ziet en jouw beeld/gevoel kunt bespreken als je dat wilt. Je hebt geen fotokennis nodig, het gaat echt om gevoel.  Neem de tijd om door de zoeker naar de spiegel van jouw gevoel te kijken, te zien wat je voelt en op het voor jouw juiste moment op de knop in te drukken.

Neem de tijd voor jouw gevoel, voor jezelf, jouw beeld.

jouw-fotogevoelswandeling | proatmoat | fotowandeling | gevoel | Peter Willemsen

Het kan dat je tijdens de wandeling helemaal geen beeld bij jouw gevoel of vraag krijgt, ga er niet naar zoeken. Het beeld komt of misschien komt het even niet. Het beeld is natuurlijk ook niet het belangrijkste, het gaat erom dat je met je vraag, je gevoel bezig bent. Door erover na te denken en er over te praten kom je tot:

  • inzicht in jouw patronen,
  • in jouw maniertjes,
  • in jouw manier van denken en
  • misschien ga je nog wel veel meer van jezelf zien.

 

Wil je meer informatie of wil jij jouw-fotogevoelswandeling maken;

 

 

 

 

 

Op de via deze link kom je op de pagina  waar een voorbeeld van een fotogevoelswandeling staat. Misschien wil je ook de ervaring van een wandelaar lezen, deze staat hier.

  •  *binnen een straal van 10 km van Oldenzaal.