H.M. Corwinstraat 28, 7576 ZD Oldenzaal
06 53 51 35 50
peter@jouw-fotogevoelswandeling.nl

jouw fotogevoelswandeling

Wat is een fotogevoelswandeling?

Een fotogevoelswandeling is een wandeling waarin u uzelf een gevoel, emotie of thema voorlegt en dat thema in foto’s probeert te vangen. Samen gaan we uw fotogevoelswandeling maken. We kunnen, als u dat wilt, het thema bespreken aan de hand van de foto’s die u maakt. Ik ben geen wandelcoach, ik ben uw wandelgenoot, dus u zult het zelf moeten doen. Erg simpel dus…of is het niet zo simpel.

Fotogevoelswandeling met wandelcoach of wandelgenoot?

Zie mij niet als een wandelcoach, want dat ben ik niet ik ben uw wandelgenoot. Een wandelcoach kan u wat meer richting geven en mijn bedoeling is tijdens de wandeling u te laten nadenken over uw gevoel, emotie of thema dat u voor deze fotogevoelswandeling gekozen hebt.

Bij de fotogevoelswandeling gaat het niet om het maken van een prachtige foto, het mag natuurlijk wel. Het gaat om het in beeld brengen van en het nadenken over uw gevoel, emotie thema of hulpvraag. Het thema dat we van te voren gekozen hebben krijgt zo meer aandacht, niet door mij als wandelcoach, maar door ons als wandelgenoten.

Om uw gevoel of vraag in beeld te brengen heb ik een Fuji Instax Mini 8 Polaroid zodat u direct een resultaat ziet en uw beeld/gevoel kunt bespreken als u dat wilt. U heeft geen fotokennis nodig, het gaat echt om gevoel. Neem de tijd om door de zoeker naar de spiegel van uw gevoel te kijken, te zien wat u voelt en op het voor u juiste moment op de knop in te drukken.

Neem de tijd voor uw gevoel, voor uzelf, uw beeld.

jouw-fotogevoelswandeling | proatmoat | fotowandeling | gevoel | Peter Willemsen

Het kan dat u tijdens de wandeling helemaal geen beeld bij uw gevoel of hulpvraag krijgt, ga er niet naar zoeken. Het beeld komt of misschien komt het even niet. Het beeld is natuurlijk ook niet het belangrijkste, het gaat erom dat u met uw hulpvraag, uw gevoel bezig bent. Door erover na te denken en er over te praten kom je tot:

  • inzicht in uw patronen,
  • in uw manier van denken en
  • misschien gaat u nog wel veel meer van uzelf zien.

 

Wilt u meer informatie of wilt u jouw-fotogevoelswandeling maken;

 

 

 

 

 

Op de via deze link komt u op de pagina waar een voorbeeld van een fotogevoelswandeling staat. Misschien wilt u ook de ervaring van een wandelaar lezen, deze staat hier.

  •  *binnen een straal van 25 km van Oldenzaal.