H.M. Corwinstraat 28, 7576 ZD Oldenzaal
06 53 51 35 50
peter@jouw-fotogevoelswandeling.nl

Mijn ervaring

Vriendschap fotogevoelswandeling

Om te beginnen had ik niet het goede gevoel. Moest ik de wandeling verplaatsen…NEE! Ik moest een knopje omzetten, mijn gevoel en state of mind mag geen invloed hebben op de wandeling. Omdat ik nu nog aan het testen ben kon ik mooi kijken of het mij zou lukken. Volgens mij heb de knop kunnen omzetten en mijn gevoel op neutraal kunnen zetten. Een mooie overwinning voor mezelf.

De wandeling was ook omdat het dichtbij komt, het zijn haar, maar ook mijn vrienden en vriendinnen niet gemakkelijk. Het is haar wandeling en ik wil dan neutraal blijven, dat lukte aardig. Het ging natuurlijk niet helemaal maar dat is niet erg. Ik heb geloof ik niet echt invloed gehad op haar gevoel, wat ze wou uitbeelden.

Alle vriendschappen kwamen voorbij, overal werd over gepraat. Hierdoor kwam de fotografie een beetje in het gedrang…de beelden werden niet gezien. Het kwam allemaal zomaar langs, vertrouwen, gelijkheid, vasthoudendheid, samen, bescherming, teleurstellen, warmte, mooie, geweldig, gezelligheid…het was er allemaal. 

Uit deze wandeling heb ik natuurlijk ook weer de nodige verbeterpunten kunnen halen. 

  1. maak een lijstje (mag in je hoofd) met kernwoorden
  2. maak minimaal 5 foto’s
  3. Laat de “thema steller” twee of drie keer weer in het moment komen. In de energie van het thema.
  4. Kijk naar goede plekken om te wandelen. Hulsbeek, Lutterzand, Tankenberg, Rodeveld, Vliegveld enz.
  5. Neem de tijd voor de wandeling, voor de foto’s.