H.M. Corwinstraat 28, 7576 ZD Oldenzaal
06 53 51 35 50
peter@jouw-fotogevoelswandeling.nl

Op de achtergrond…

Op de achtergrond...

Jaren heb ik op de achtergrond gestaan. Dat vond ik toen erg prettig, niet zichtbaar, opgaand in de groep. Vooral niet opvallen, laat anderen maar voor gaan ik hoefde niet zo nodig. Maar toch stond ik nooit op de achtergrond, om een of andere voor mij onduidelijke rede viel ik toch op.

 Vanuit hier ben ik door werk en andere inzichten naar een voor mij belangrijke volgende stap gegaan.

 

 

Aan de zijlijn...

Na jaren op de achtergrond te hebben gestaan, ben ik iets naar voren geschoven. En ik ben aan de zijlijn terecht gekomen, letterlijk en figuurlijk.

Door mijn werk moest meer met mensen praten, overleggen en mijn werk "presenteren". Het praten ging en gaat me wel goed af, als ik maar niet op een podium hoef te staan gaat het praten mij wel goed af. Ook ben ik letterlijk aan de zijlijn gaan staan en wel bij het mountainbiken bij Het Twentse Ros. Hier heb ik zo'n 5 jaar de jeugdtrainingen te ondersteund. Vanaf het begin van de club samen met Roy en Richard een mooie groep neergezet. Nu ben gestopt met het begeleiden binnen de club. Ik wil zelf weer wat gaan fietsen.

Door verdere ontwikkelingen sta ik minder op de achtergrond en aan de zijlijn. Op het moment sta ik midden in het leven.

Er midden in...

Na op de achtergrond en aan de zijlijn te hebben gestaan is het nu tijd om nu midden in het leven te staan. Met mijn website en fotowerk van Beeldnieuws sta ik al een tijdje in het midden van de evenementen fotografie. Bij de verschillende toertochten ben/was ik, Beeldnieuws, niet meer weg te denken.

In 2014 ben ik met Build to Link begonnen. Binnen Build to Link bouw ik websites, eerst was dat voor wie er maar kwam, maar door de mensen die ik tegenkwam is dat veranderd. Ik maak nu in hoofdzaak websites voor de paramedische, natuurgeneeskundige en spirtuele ondernemers. Met deze website "jouw fotogevoelswandeling" wil ik de mens helpen die even zoekende is. Door middel van het in beeld brengen, fotograferen (als dat lukt), kun je tot inzichten, misschien wel ander en nieuwe inzichten komen.

 

Jij bent op zoek...maar naar wat?