H.M. Corwinstraat 28, 7576 ZD Oldenzaal
06 53 51 35 50
peter@jouw-fotogevoelswandeling.nl

Tweelingzielen

Wat zijn intuïtieve gaven versneld ontwikkelen?

Tweelingziel is een gesplitste ziel in twee lichamen. De helften, mannelijk en vrouwelijk, hebben in vorige levens met elkaar geleefd.
Op aarde heef iedereen een tweelingziel, sommige mensen zijn ermee getrouwd, super! Maar het is helemaal niet nodig om met je tweelingziel een relatie aan te gaan, je kunt heel goed met andere een relatie of samenwerking hebben.

Het wil niet zeggen dat tweelingzielen precies gelijk zijn. Iedereen heeft zijn eigen karakter, wel denken ze het zelfde en voelen ze elkaar heel goed aan. Tweelingzielen vullen elkaar heel goed aan. Wat de een mist vult de ander aan. De één is bijvoorbeeld spiritueel, de ander is mondig en assertief, het is de bedoeling dit aan elkaar over te dragen en elkaar zo aan te vullen. Zo ontstaat de perfecte volmaaktheid, de bedoeling van tweelingzielen, samen weer één.

De zielen doen veel levenservaring op en pas als de tijd rijp is mogen de zielen elkaar ontmoeten. Zoeken heeft geen zin…je gaat hem of haar nooit vinden, laat het gebeuren.
In vorige levens kunnen de zielen van alles van elkaar geweest zijn. Vader, moeder, zoon, dochter enz. na het overlijden zijn ze gesplitst en nu op aarde weer één.

Veel mensen ontmoeten hun tweelingziel, vaak gaat dit gepaard met een afstoot en aantrekproces. Er kunnen hierbij ook veel emoties loskomen, angst, woede, en verdriet. Het is vaak een langdurig proces voor de tweelingzielen klaar zijn om een relatie aan te gaan. Er vind bij contacten steeds een stukje afstemming plaats, je gaat steeds meer samensmelten. Telepathisch ben je met elkaar verbonden, je kunt elkaars gedachten en emoties overnemen. Intuïtieve gaven ontwikkelen zich versneld door de tweelingzielen, dit hele proces kan vee; van je lichaam en geest vergen.