H.M. Corwinstraat 28, 7576 ZD Oldenzaal
06 53 51 35 50
peter@jouw-fotogevoelswandeling.nl

volle maan 7 augustus

volle maan 7 augustus

Op 7 augustus is het volle maan met een gedeeltelijke maansverduistering.|
Dat kan somberheid naar boven brengen, de uitwerking kan enkele weken tot enkele maanden duren. 

Volle maan in Waterman

Mensen met veel invloeden van Waterman zijn sociaal ingesteld en hebben vaak veel idealen. Deze mensen willen graag dat het voor iedereen beter gaat.  Dit gaat vaak gepaard met een sterke intuïtie en veel interesse in astrologie, wetenschap en psychologie. Deze mensen hebben behoefte aan vrijheid en trekken zich niet zoveel aan van wat anderen van hun denken. Ze zetten zich af tegen de maatschappij en hebben originele en nieuwe (vernieuwende) ideeën.

Het vizier van de Waterman is op de toekomst gericht. In groepen zijn de watermannen op hun best, de één op één-relaties zijn vaak wat lastiger. Ook kunnen ze gemakkelijk gespannen zijn en daardoor veel in hun hoofd zitten.
Recht tegenover de maan (maansverduistering) staat de zon in Leeuw.  Doordat je steeds meer vanuit je hart wil werken, je hart wilt volgen neem je de leiding over je eigen leven. Doordat Uranus (de heerser van Waterman) tegengesteld is gegaan luister je nog meer naar je intuïtie en door zie je nog sneller wanneer iets niet zuiver is. Dit zorgt ervoor dat mensen meer in opstand komen wanneer iets onrechtvaardig is, ze zeggen wanneer ze het er niet mee eens zijn.

De gedeeltelijke maansverduistering.

Volle maan | jouw fotogevoelswandeling | Peter Willemsen | Oldenzaal | Twente Je kunt bij deze maanstand ( de maan staat recht tegenover Mars) onverwachts besluiten nemen, een plotselinge actie of een nieuwe richting inslaan. Misschien maak je wel een einde ongewenste situaties, maar ook kun je gemakkelijk “ontploffen” door het korte lontje van Mars. Maar vergeet niet dat ook plotselinge besluiten kunnen inslaan als een bom. Het ontstaan van irritaties of misschien zelfs wel ruzie is mogelijke. Ook het beëindigen van een relatie kan zo’n besluit zijn. Het is het afscheid, althans zo kan het voelen van het huidige/oude leven. Sombere gevoelens worden tijdens en rond de maansverduistering sterker en het geeft je een beter inzicht in wat er op het gebied van emoties gaande is. 

Samenleving vol liefde, tweelingzielen

Er zijn steeds meer mensen die voor een samenleving vol liefde gaan, een samenleving in de naam van Waterman, broederschap, gelijkheid en vrijheid. 

Deze volle maan heeft voor tweelingzielen een bijzondere uitwerking. Je kunt het proces met je tweelingziel op een laag pitje zetten om meer aandacht te richten op jezelf, op het halen van jouw doelen en idealen. De invloed van Leeuw kan er ook voor zorgen dat jouw tweelingziel bij jou probeert te zijn, dit kan voor irritaties zorgen. Door de Waterman heb je geen zin in opdringerig of ego gedrag. Je zegt waar het opstaat, directe communicatie en je windt er geen doekjes meer om. 

De bedoeling die jouw tweelingziel heeft is snel duidelijk. Dominant gedrag, chantage, manipuleren van de tweelingziel zal wanneer jij in jouw kracht blijft staan steeds minder invloed op je hebben. Zo kunnen jullie werken naar een gelijkwaardige relatie vol liefde, en je vrijgelaten wordt en niet gedomineerd en/of vast staat uit angst om verlies.

Volle maan | jouw fotogevoelswandeling | Peter Willemsen | Oldenzaal | TwenteWaterman

De invloed van de Waterman zal je doen zoeken naar een nieuwe relatievorm  een relatievorm die past bij de behoefte van iedereen en deze wordt niet perse gevormd door de huidige maatschappij. Zoals al gezegd kunnen depressieve gevoelens boven komen door de verduistering en deze kunnen langer dan normaal blijven hangen.

Niet verwachte ontmoetingen

Rond deze volle maan kunnen er plotselinge ingevingen/inzichten komen.  Ook plotselinge wendingen, doordat je bijvoorbeeld besluit een relatie te verbreken met een vriend of te gaan verhuizen. In deze periode kunnen er onverwachte ontmoetingen plaatsvinden tussen tweelingzielen, doordat de aantrekkingskracht weer sterker is.